Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Εμείς και Αυτοί

Εμείς οι Αγανακτισμένοι Πολίτες Ικαρίας στηρίζουμε τον αγώνα όλων όσων βρίσκονται στην Πλατεία Συντάγματος ,σε άλλες πλατείες της χώρας μας αλλά και σε πλατείες πολλών ευρωπαϊκών χωρών, εδώ και ένα μήνα. Επίσης είμαστε στο πλάι των Σωματείων και των Συλλόγων που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα για να διασφαλίσουν τα δικαιώματα που οι εκάστωτε κυβερνήσεις εδώ και χρόνια προσπαθούν να ισοπεδώσουν, ενώ αυτά αποκτήθηκαν με αιματοχυσίες.

Πολλοί είπαν πως το κίνημα των Αγανακτισμένων Πολιτών είναι μια ‘φούσκα’. Εμείς απαντάμε, ΝΑΙ είναι μια ‘φούσκα’ που καθημερινά μεγαλώνει. Αυτό φαίνεται από την ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων Ευρωπαίων στις καθημερινές κινητοποιήσεις.

Πολλοί είπαν πως το κίνημα των Αγανακτισμένων Πολιτών δεν ανηκει κάπου ταξικά. Εμείς απαντάμε ότι, ‘κάποιοι από εμάς είναι προοδευτικοί, ενώ κάποιοι άλλοι συντηρητικοί. Κάποιοι έχουν συγκεκριμένη ιδεολογία και κάποιοι είναι απολίτικοι. Όλοι μας όμως είμαστε εξοργισμένοι.

Δε ΣΠΑΜΕ, δε ΧΑΛΑΜΕ… κατεβαίνουμε ειρηνικά σε δρόμους και πλατείες και διαδηλώνουμε με σκοπό να αφυπνίσουμε τον κόσμο ώστε να αντισταθεί στη βάρβαρη πολιτική της Κυβέρνησης και κατά συνέπεια των Ευρωπαίων εταίρων, μια πολιτική που δε διαφέρει σε τίποτα από τη δράση ενός χουντικού καθεστώτος.

Αυτοί τα ‘ΕΣΠΑΣΑΝ όλα, τα έκαναν κομμάτια και τα ξεπούλησαν. Τώρα μας βγάζουν και χρεωμένους. Ένα χρέος που καλούμαστε να πληρώσουμε και το οποίο σφραγίζει την οριστική καταδίκη μας. Μας τα έκλεψαν όλα. Το μόνο που μας έμεινε είναι η ελευθερία λόγου, πάνω στην οποία στηρίζεται η αληθινή Δημοκρατία και αυτή τη Δημοκρατία θέλουμε εμείς.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: